top of page

ABOUT US

Welkom bij "Het Oude Pad"!

Stap binnen in een wereld van nostalgische charme en rustieke elegantie, waar oude schatten herleven en waar de geur van vers gezette thee je tegemoetkomt. Onze brocante winkel en theehuis combineren de schoonheid van vintage vondsten en spirituele producten met de gezelligheid van een traditioneel theehuis. Hier kun je genieten van een unieke winkelervaring en een heerlijke kop thee terwijl je even ontsnapt aan de hectiek van het dagelijks leven.

Evenementen en Workshops:

 

Bij "Het Oude Pad" gaan we verder dan alleen een winkel en een theehuis. We organiseren regelmatig evenementen en workshops waar je jouw creatieve kant kunt ontdekken, nieuwe vaardigheden kunt leren en gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten. Van schilderworkshops tot theeceremonies, we hebben voor ieder wat wils.

Cadeaupakketten:

Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, jubileum, geboorte, feestdag of gewoon om iemand te laten weten dat je om hem geeft, onze cadeaupakketten zijn perfect voor elke gelegenheid. Wij stellen ze met veel zorg en liefde samen voor jou!

 

 

 

 

 

We hopen je snel te mogen begroeten!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze  winkel en brocante theehuis in de kempen,

waar het verleden tot leven komt en waar je de alledaagse drukte even kunt vergeten.

Kom langs, ontdek onze schatten, proef onze heerlijke thee en laat je inspireren door de charme van "Het Oude Pad".

 

 

 

bottom of page